Četiri nova izdanja su u prodaji!

🎩 Dragi prijatelji,
kao što smo obećavali, naša dugoočekivana, letnja tura od čak četiri knjige je od danas pred Vama!
A zanimljiva je po više osnova…

↘ Tu je najpre, redovno, Magični Vetar knjiga 13, tri nove priče koje potpisuju sve sami vrhunski majstori (Frizenda, Parlov, Pikato), a prate je sve same poslastice!

↘ Posle 30 godina u Srbiji obnavljamo objavljivanje avantura mnogima omiljenog junaka, neprikosnovenog čuvara pravde, njujorškog detektiva Nika Rajdera! Paralelno ćemo pratiti epizode koje nikad nismo videli na ovim prostorima, kao i prve, proverene, samo u mnogo boljem ruhu. Istovremeno pred nama su knjige 1 i 14, koje sadrže prve tri priče, ali i prve tri priče koje slede posle onih koje je svojevremeno objavio novosadski Dnevnik. A već krajem ovog ili početkom sledećeg meseca čeka nas nova knjiga, planirani tempo je jedna knjiga mesečno.

↘ Iako nam je u redakciji uvek toplo oko srca kad pokrenemo objavljivanje nekog već afirmisanog, ranije izdavanog, a onda nepravedno zapostavljenog junaka, posebno je zadovoljstvo najaviti Džonija Logana! I to po prvi put u formi koju on zaista i zaslužuje! Prva knjiga sa prve tri redovne epizode, nešto potpuno drugačije od onoga što smo do sada radili sa izuzetnim prevodom Vlade Tadića! Puno smo truda, vremena, živaca i čega sve još ne, uložili u ovo izdanje, nadamo se da će Vam se svideti, željno očekujemo Vaše komentare!

↘ Ovaj put, fotka je direkt iz magacina, nije sa mušeme, ali nije ni sa savršene bele pozadine, valjda nećete zameriti… Narednih dana predstavićemo zvanično, kako i dolikuje svaku knjigu ponaosob.

👉 Od danas u prodaji na poznatim mestima u Beogradu: u Књижара ПУТ ДО КЊИГЕ, u striparnicama Darkwood i Knjižara Alan Ford, a ponedelji i na ostalim poznatim prodajnim mestima koja neguju strip-kulturu.

💶 Sva tri nova noviteta (oba Nika i Džoni) koštaju po 1.000 dinara u promo periodu (prvih mesec dana), a kasnije 1.250din.
💶 Magični je standardno 1.100/1.300…

Puno pozdrava od vaše Golkonde!