Početna
Prodavnica
Lista želja0

Klasici

Edicija “Klasici svetske književnosti u stripu” predstavlja zbirku najvećih i najpoznatijih klasičnih romana ispričanih na nov i zanimljiv način, prijemčiv kako mladim čitaocima koji se s ovim delima sreću po prvi put, tako i starijima koji će moći da ih dožive na jedan svež i drugačiji način.

Manga

MANGA je sveobuhvatni naziv za japanske stripove koji su poslednjih decenija osvojili ceo svet, a poslednjih desetak godina i Srbiju. Raznih žanrova, stilova, ali uvek odlične priče i upečatljivog crteža, Mange su neizostavno stripsko štivo za čitaoce svih uzrasta i interesovanja.

Nindža Kornjače

KAVABUNGA, LJUDI! Kada su, sredinom osamdesetih godina 20.veka, Kevin Istman i Piter Lerd počeli rad na priči o četiri kornjače koje nakon kontakta s tajanstvenim mutagenom dobijaju moći drevnih japanskih ratnika – nindži, nisu ni slutili da će njihov nezavisni stripić za samo par godina postati globalni multimedijalni fenomen i jedan od najvećih svetskih pop-kulturnih brendova. U protekle četiri decenije objavljeno je hiljade epizoda stripova, stotine epizoda nekoliko animiranih serija, više igranih filmova i video igara, a igračke, akcione figure i razne gedžete i suvenire koje krase likovi simpatičnih kornjača ne možemo ni pobrojati!

Novogodišnja akcija

Nova godina je na pragu, prolete nam svima je još jedna, barem se nama tako čini… Ispočetka nekako stidljivo, ali do kraja već ispade vrlo bogata strip izdanjima, na radost svih nas stripofila… Ipak, nas ovih dana okupira pokušaj da pronađemo odgovor na pitanje: Koliko izdavačkih kuća sa ovih prostora mogu da se pohvale sa okruglo 100 izdanja za prve tri godine svog postojanja?

Stigli Džoni Logan #2 i Natan Never #4

Naša prva izdanja za ovu godinu konačno mogu da ugledaju svetlost dana! I samo su prethodnica vrhunskih stvari koje vam od nas dolaze u predstojećem periodu, koji bi za Golkondu (ako se sve posloži do kraja kako je već krenulo) mogao da bude jedna ozbiljna prekretnica, ali o tome ubrzo, jednom novom prilikom…

Badi Longvej #1 je u prodaji!

Dočekali smo i taj trenutak da jedan od najboljih vestern serijala ugleda svetlost dana! Badi Longvej konačno u formatu i pakovanju kakvo ovaj strip odavno zaslužuje!

Izdanje je ubačeno u korpu