Odesa #1 je u prodaji!

Dragi prijatelji,

evo nam prvog broja Odese!

Prve dve epizode (od 24 moguće) na skoro 200 strana u punom koloru, u (najboljem) sjajnom, originalnom Bonelli formatu!

Nadamo se da će vam se svideti kao što je nama, sastanak sa sledećom knjigom zakazujemo za dva meseca, u februaru nekad, ako sve ostane po planu (svi budemo živi i zdravi… 🙂 )

Odesa, stari evropski grad kome neviđeni šarm daje upravo ta njegova predivna, ali i burna istorija. Odesa, transformisana događajem kosmičkih razmera, koji prevazilazi svaku maštu!

Dan Fuzije je ime trenutka u kome je svemirski brod Kaznionica 457 – jedinica za deportaciju flote Nepoznatih (misterioznih i izrazito moćnih stvorova koji dominiraju čitavim svemirom), napustio svoj prostorno-vremenski kontinuum i praktično se „stopio“ sa gradom Odesom.

Stotine vanzemaljskih vrsta sada koegzistiraju sa ljudskom rasom, zaštićeni hronostatičnom kupolom, neprohodnim štitom koji je stvorio svemirski brod kako bi ih sve zaštitio od pogleda Nepoznatih. Da bi to bilo moguće uređaj je stvorio vremenski paradoks između unutrašnje i spoljne strane kupole: unutra je prošlo više od 20 godina od spajanja, a spolja tek nekoliko delova sekunde. Nažalost, zaštita neće trajati večno i kada kupola otkaže, Nepoznati će doći na Zemlju (jedan od retkih kvadranata svemira koji im je ispod radara) da bi preuzeli ono što je njihovo. Ugrožavajući pritom opstanak cele planete… Jakov, Zira i Goraz, vaši i naši novi heroji, učiniće sve da do toga ne dođe, ali i još mnogo više…

Pratite ih u vanvremenskim avanturama, na raskošnim crtežima od kojih zastaje dah…

Bacite pogled na Zavir sa našeg sajta, pa poručite online od nas (uz besplatnu poštarinu) ili požurite do svog omiljenog prodavca!

U promo periodu (koji kod nas traje standardnih 15 dana) cena je 1.300 din, a posle – 1.600.

Puno pozdrava iz vaše Golkonde!