Pandemonijum je u prodaji!

Dragi prijetelji,

u želji da vam malo rashladimo ove vrele dane (tako što će vas od pojedinih kadrova podići hladna jeza), donosimo pred vas naše najnovije izdanje, strip album „Pandemonijum“ fantastičnog dvojca Kristofa Beka i Stefana Rafaelea, ujedno i prvi broj Golkondine nove albumske edicije „Crno Ogledalo“, u kojoj će svoje mesto pronaći malo mračnija SF, Horor i slična izdanja…

Bacite pogled na „fotke iz ruke“, pa požurite na sva standardna mesta na kojima ste već navikli da nabavljate naša izdanja.

Od danas već u Darkwoodu i Knjižari Alan Ford, ali i online na našem sajtu www.golconda.rs, a u narednim danima i u ostalim knjižarama koje neguju strip-kulturu, a koje pritom još i sarađuju sa Golkondom…

Leta 1951. Doris Grejthaus dovodi svoju ćerku Koru na lečenje od tuberkuloze u Sanatorijum „Vejverli Hils“, sa nadom da će najeminentniji stručnjaci u Sjedinjenim Američkim Državama moći da pomognu i Kori, kao što su izlečili i nju, sedamnaest godina ranije.

Ali, Doris ne zna da unutrašnjost ovog divovskog zdanja pohode nemirni duhovi preminulih pacijenata i da je sanatorijum poslednje mesto na kome treba da potraži pomoć za svoju ćerku.

Da li će izbeći nemilosrdne kandže opake „bele smrti“, hoće li ikada uspeti da pobegnu sa ovog prokletog mesta!? Dok se smrtonosna omča ludila, zločina i obmane steže oko Doris i male Kore, praćeni urlicima očaja izgubljenih duša, ukrcajte se u noćni voz i krenite tunelom smrti u priči ZASNOVANOJ NA ISTINITIM DOGAĐAJIMA!

DOBRO DOŠLI U SANATORIJUM „VEJVERLI HILS“! DOBRO DOŠLI U PREDVORJE PAKLA!

Specifikacija izdanja: HC A4, full color, 164 strane, u promo periodu 2200din, kasnije 2700.

Čujemo se brzo, Priče #4 se uveliko krčkaju (one su na redu)…