Priče #3 su u prodaji!

🎩 Dragi prijatelji,

pred nama je, a po redu, kako i sleduje, nova knjiga 📜 Priča. Na našu žalost, tek treća. Mislili smo da će sve to ići mnogo brže, ali dobro, svi smo svedoci, šta je – tu je, bitno je da idemo napred i idemo dalje (to nekako, lagano postaje i naš moto…)!

Ova knjiga sadrži dve epizode, da se ne ponavljamo, više puta smo rekli da će neke biti sa tri, a neke sa dve… Dve epizode, ali sjajne kao tri, ili više!!! Nici i Bilota, prekaljeni pripovedači, ukazali su poverenje relativno svežem dvojcu: Tancilu i Bertilorenciju da nacrtaju njihova mini remek-dela, a ovi su im odogovorili na više nego dostojan način – stvorivši čistu umetnost precizne linije koja opušteno može da parira mnogim njihovim mnogo puta već osvedočenim kolegama!

👉 Uživajte u fotkama, kao što smo i mi, otkako nas je jutros iznenadila naša sjajna štamparija!

Od sutra (ponegde prekosutra) u prodaji na svim standardnim mestima, a u narednim danima očekujemo otvorene granice, tako da kreće i internacionalno!

Promo cena, prva dva meseca 900, posle 1100 dinara.

Još jednom napomena da kupovinom preko našeg sajta ostvarujete mogućnost besplatne dostave na teritoriji cele Srbije.


Priča 37: Abisinija

Italija, 1935. Pod jarmom fašističke diktature nacija je uvučena u kolonijalnu avanturu za koju će se ispostaviti da je krvavija i nemilosrdnija nego ikad… Marko i Etore, dva mlada prijatelja, podeljeni u idejama, podeljeni ljubavlju prema istoj ženi, pretvoriće se u gorke neprijatelje suočene sa svojim ličnim demonima, u paklenom kotlu rata koji će zauvek obeležiti njihove živote…


Priča 38: Remzi i Remzi

Džek Trbosek se vratio! U to su barem uvereni u Skotland Jardu… Mladi inspektor Filip Vizdom, ipak, ne misli tako. Za njega, ovo je neviđen izazov, jer ubica deluje nedostižan, a tragova je malo. Susret sa tajanstvenim blizancima Arturom i Džekom Remzijem, upornim i pronicljivim istražiteljima, preokrenuće tok istrage u sasvim drugom smeru…


Srdačan pozdrav od 🎩 Golconde