ČEKALI SMO IH PUNIH 3️⃣0️⃣ GODINA, 🐢 SU PONOVO SA NAMA!!!

Dragi prijetelji,

Golkonda Vam, ekskluzivno za prostor čitavog Balkana, sa izuzetnim ponosom predstavlja, svetski mega-hit, prodat samo u Americi u više stotina hiljada primeraka, istovremeno hvaljen i od publike i od kritike! Punih 30 godina kasnije, ponovo među nama:

⚠ MLADI MUTANTI NINDŽA KORNJAČE u potpuno novoj epizodi: POSLEDNJI RONIN! ⚠

Iz mašte originalnih kreatora TMNT univerzuma: Kevina Istmana i Pitera Lerda, dolazi nam epska priča kakvu do sada nismo videli! U Njujorku iz budućnosti, daleko drugačijem od onog koga danas poznajemo, usamljena preživela Kornjača kreće u naizgled beznadežnu misiju da postigne pravdu za svoju poginulu porodicu i prijatelje. Znalačka, dinamična Istmanova misao, majstorske olovke Esaua i Isaka Eskorze i uzbudljiva storija puna iznenađenja od dugogodišnjeg TMNT scenariste Toma Valca, zajedno tvore jednu od najupečatljivijih TMNT priča koje ćete ikada pročitati!

„Oversized“ i po formatu i po broju strana, ovo su TMNT sveske koja se ne smeju propustiti!

Golkonda Vam donosi prvu knjigu (od dve ukupno) sa prve tri epizode serijala. Čekamo samo još petu epizodu, koja u SAD izlazi u februaru 2022. godine, pa da istovremeno sa američkim čitaocima saznamo kako se završava epopeja Poslednjeg Ronina u odlučnoj misiji da osveti svoje najbliže.

Tvrde korice, 136 strana, oversized američki format, u punom koloru.

Puna cena 1.800 dinara, a promotivna od 1.450 trajaće sve do Nove godine!

Od jutros dostupno u Knjižari Put do knjige, kao i knjižarama Darkvud i Alan Ford u Beogradu. Od sutra kreće distribucija svuda po Srbiji, ali i po regionu!

Uživajte!