Julija #24 je u prodaji, a tu su i novosti!

Dragi prijatelji!

Posle neopravdano velike pauze, uzrokovane setom različitih okolnosti, konačno je novi trobroj sa avanturama našeg i Vašeg omiljenog kriminologa (a uskoro će to, izgleda, po zakonu početi da se piše: kriminološkinje) ugledao svetlost dana!
Unutra su tri (opet) sjajne priče, od kojih je prva nastavak na poslednju u prethodnom izdanju, ali da ih ne opisujemo mnogo, ne sumnjamo da ćete biti zadovoljni čitajući kako je naša doktorka (jedva) uspela da izvuče živu glavu iz njih!
Ovom prilikom bismo želeli da podelimo sa Vama par stvari, nekih planova u vezi s Julijom, ali i nekih naših promišljanja, jer, kako smo poznati po tome da osluškujemo mišljenja verne publike, želeli bismo da čujemo šta mislite o tome, realizacija će definitivno zavisiti od ishoda ankete koja sledi…

P R V O:

Da bismo se kako-tako iskupili za ovo neprirodno kašnjenje, postaraćemo se da u septembru izađe još jedna Julija, samo ovaj put ne redovna knjiga, već dugo očekivani nastavak Julijinih Almanaha, ili kako je to Darkvud fino osmislio, a mi prihvatamo i nastavljamo: Mladost jednog kriminologa. Za knjigu sa originalnim brojevima 3 i 4 imali smo velike planove. Ilustracije za naslovne strane ovih almanaha su dvostrane, tako da ćemo ih tako i izneti, poput klapni, kao što smo to uradili kod Džonija Logana, ali smo za glavnu koricu hteli da nam unukatnu naslovnu uradi naš vrhunski (ako ne i najveći) majstor, čika Bane Kerac. Međutim, još jednom se pokazalo da se nekima odobrava sve i svašta, a nama ne može. Valjda, ko igra za raju, ipak, ne sme zanemariti taktiku… Volimo da mislimo da je samo u pitanju to da Berardi ne odobrava, koliko god to bilo bezveze, nekako bismo prihvatili to, ovako, izgovori da oni to više ne dozvoljavaju da se radi, dok imamo primera koliko hoćete da nije tako… Elem, pričaćemo još o Julijinoj Mladosti, da napomenemo još samo da će za razliku od redovne serije Mladost biti u Bonelli formatu, tako da će i užitak biti još veći.

D R U G O:

Razmišljali smo dugo da li bismo mogli još nešto da inoviramo, pa nam je na pamet palo da Julijinim vernim fanovima predstavimo i ovaj sadašnji, malo noviji period avantura doktorke Kendal, kako bismo možda još malo (a ne kažem da je to potrebno) osvežili serijal i recimo, posle dve „redovne“ knjige objavili jednu iz perioda posle broja 200, ili možda čak, zašto da ne, posle 250, tako da, takoreći, uporedo sa Italijanima pratimo paralelno i nove avanture.

Toga radi, otvaramo anketu (glasati možete na našoj Facebook stranici):

1. Želim da objavljujete i epizode posle redovnog broja 200/250
2. Ne dirajte ništa, najbolje je ovako kao do sada

Eto, glasajte, neka traje do 15. avgusta posle ćemo sabrati i doneti konačnu odluku.
Puno pozdrava iz Golkonde!