Novogodišnja akcija

Dragi prijatelji,
Nova godina je na pragu, prolete nam svima je još jedna, barem se nama tako čini… Ispočetka nekako stidljivo, ali do kraja već ispade vrlo bogata strip izdanjima, na radost svih nas stripofila… Ipak, nas ovih dana okupira pokušaj da pronađemo odgovor na pitanje: Koliko izdavačkih kuća sa ovih prostora mogu da se pohvale sa okruglo 100 izdanja za prve tri godine svog postojanja?
Jer, verovali ili ne, upravo se to dogodilo sa našom i vašom Golkondom: tri godine i par meseci od hrabre najave i objavljivanja albuma „Psi Pripjata“, našeg ponosa, prvenca i vatrenog krštenja, upravo sledeći broj sveske Lunov Magnus Stripa (koji nam stiže u struparnice u sredu – 21.12.) će biti naše okruglo, STOTO IZDANJE! Ne, ne govorimo o 100 epizoda stripa, nego baš o 100 izdanja, među kojima je veliki broj trobroja i knjiga sa po nekoliko epizoda! Mislim da tu ne treba mnogo šta da se doda, pa bih da odmah pređem na stvar i upravo OVIM POVODOM najavm GOLKONDINU VELIKU NOVOGODIŠNJU AKCIJU!
Akcija će početi od utorka 20.12.2022. i trajaće sve do posle praznika, zaključno sa 8.1.2023.
Sjajne cene KOMPLETNE PONUDE, SVIH DOSTUPNIH IZDANJA – CENE NIŽE NEKIH 30ak%, a ponešto i još više! (Detaljno na našem sajtu, od trenutka pokretanja akcije)
Ovog puta podržaće nas i sve naše eminentne striparnice, tako da će akcija važiti i u ALAN FORDU i DARKVUDU u Beogradu, JUŽNOM DARKVUDU u Nišu, BULEVAR BOOKS-u u Novom Sadu i SVETU STRIPA u Kragujevcu, ali i u STRIPARNICI COLOSSEUM u Banja Luci!
Nekad u toku trajanja akcije će nam stići i poslednji ovogodišnji noviteti, a baš pred samu Novu godinu, sjajan poklončić za pod drvce, očekujemo i najnovije kiosk izdanje, za koje su neki već doznali o čemu se radi, ali niko ne može ni da zamisli koliko dobro će da izgleda!
Sledećeg vikenda (24.12.-25.12.) smo na novogodišnjem druženju u Samo Pivu; Balkanska 13, Beograd na MINI SAJMU STRIPA, pa navratite na čašicu razgovora, akcijske cene će i tamo biti aktuelne!

Detaljne akcijske cene pogledajte u našoj PRODAVNICI!