Creepy Past #1 je u prodaji!

 

Sa KRIPI PASTOM počinje jedna potpuno nova vrsta priče, nova vrsta avanture, nova vrsta… strave!

Teško je klasifikovati strip koji ćete ubrzo (nadamo se) držati u rukama. Nazvati ga realističnim ili fantastičnim značilo bi definisati ga istinitim ili neistinitim, a baš u tom suptilnom prostoru koji deli zbilju od laži, žive „kripipaste“. Govorimo o svim onim zastrašujućim pričama koje već nekoliko godina kruže internetom. Iz dana u dan je sve više pojavljivanja misterioznih bića bez lica, neobjašnjivi slučajevi nestanaka se množe, a noćne napade od strane određenih košmarnih stvorova da i ne spominjemo. Ova dešavanja se često u svedočenjima opisuju graničnim stanjima između paranormalnog i stvarnosti. Ipak, deluje kao da mnogi od ovih događaja sadrže tu jezivu dozu istine. Uzevši u obzir učestalost ovog fenomena bilo bi, van svake sumnje, pogrešno ako bismo ga odmah svrstali među „izmišljotine“. Prvo bi trebalo identifikovati tipologije, zabeležiti čudne pojave, sagledati činjenice i tek na kraju izvesti zaključke, pa čak i one najneugodnije i uznemirujuće. Dakle, dragi naši KRIPIJI, bacite se na čitanje i povedite računa: ko zna šta još može da se krije šćućureno u tami iza ćoška zajedno sa rešenjem zagonetke!

Da ponovimo još jednom tehnikalije…

Kompletan Kripi Past, Bonelijev mini-serijal iz 2018. godine, u Golkondinom izdanju biće fino upakovan u 3 knjige mekih korica, formata 165×235. Prva knjiga donosi dodatne ilustracije i tekstove (originalno objavljene kao nulti broj), uz drugu će čitaoci na poklon dobiti jedan prigodan poster sa ovom tematikom, a uz treću i poslednju doći će i kutija u koju će ceo serijal fino moći da se upakuje i da zbog toga jako lepo izgleda na polici!

Promo cena, kao i uvek u prva dva meseca, biće 1.250, posle toga 1.500 dinara. Dostupno na svim standardnim mestima, a možda i još ponegde…

Do kraja meseca očekujte još dve Golkondine knjige, a do tada, budite zdravi i pišite kako vam se sviđa Kripi!