Durango #1 je dojahao!

Trenutak je, da ispratimo staru godinu (nadamo se da se ovakva više neće ponoviti…)

Po planu, za sam kraj, kao onu trešnju na vrhu kolača, dočekali smo mnogima od nas omiljenog junaka!

👉 DURANGO JE (KONAČNO) PONOVO DOJAHAO! 👈

Sad već davnih osamdesetih godina prošlog veka mnogi od nas su se prvi put susreli sa prefinjenom linijom kojom Iv Svolf nepogrešivo crta patnju i sav teret života na Zapadu po licima svojih junaka. I svakom detalju prilazi do tančina, bez obzira da li su u pitanju glavni likovi ili oni koji će kroz par minuta pasti u prljavu prašinu pogođeni metkom iz nepogrešivog mauzera koji je jedan od zaštitnih znakova Duranga – Mirotvorca, ali na neki način, i čitavog ovog kultnog serijala.

GOLKONDA VAM PREDSTAVLJA prvi integral, sa prve četiri epizode (od mogućih 17), u originalnom retro koloru, na svih 200 strana predivnog tvrdokoričenog izdanja!

Ako je sudeći po interesovanju koje vlada još od kada smo ga najavili letos, velike su šanse da u 2021. dobijemo i sledeće dve knjige!

Promo period (zbog predstojećih praznika) malo produžujemo, trajaće do 17. januara 2021. i do tada će ova knjiga koštati 2600 din. Posle toga, puna cena je okruglih 3000.

Uživajte u ovim hladnim danima u još jednom malom umetničkom delu iz naše kuhinje i pišite nam kako vam se svidelo!

Redakcija Golkonde vas srdačno pozdravlja, želimo vam svima puno uspeha i sreće u nastupajućoj godini, a podrazumeva se, od svega vam želimo najviše stripova i da umnogostručite svoje kolekcije!

Živeli!