Golkonda predstavlja četvrto izdanje u ediciji Stara škola: Durango #2

Pre nego što bilo šta kažemo, želeli bismo da vam se zahvalimo na strpljenju koje ste pokazali za ovo izdanje, jer je punih godinu dana trebalo da prođe da bi naš drugi integral ugledao svetlost dana. To su svakako bile vanredne prilike, više puta smo pisali o tome, ono što je već ovog trenutka sigurno, to je da na treći integral nećemo dugo čekati…

Pred vama su četiri nikad objavljene epizode našeg omiljenog revolveraša i moram priznati, kao neko ko ih do sada nije čitao u papirnom izdanju – mnogo su bolje od onih iz prve knjige!

Svi znamo kako je i gde Durango završio na kraju prethodnog dela, a sada ćemo otkriti kako će (i da li će uopšte) ostati čovek dosledan svojim principima, a opet izvući živu glavu i čitavu kožu iz još jedne ozbiljne ujdurme… Durangova avantura se nastavlja, kako već rekoh, čini mi se, u najboljem domenu sjajnih (špageti) vesterna s kraja osamdesetih godina i, čini mi se, svaka sledeća priča je sve uzbudljivija od prethodne!

I pored poskupljenja papira s kraja godine, uspeli smo da obezbedimo da cena za ovaj integral ne bude ništa veća nego za prošli: puna 3.000 / promo u prvih mesec dana (do kraja januara) 2.500 dinara.

Uživajte, dok mi započinjemo pripremne radove na trećem integralu, koji će takođe sadržati četiri epizode…